Meram İhsan Karaciğan Anaokulu

Vizyon: TEKNOLOJİYE AYAK UYDURA BİLEN VE OLUMLU YÖNDE KULLANABİLEN GENÇLER YETİŞTİRİRKEN AYNI ZAMANDA EĞİTİMDE LİDER BİR KURUM OLMAK VE LİDERLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: OKULUMUZ,ÇATISI ALTINDAKİ TÜM BİREYLERİN DEĞERLİ BİR UNSUR OLDUĞUNA İNANAN, BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İLKESİNİ KORUYAN VE BU İLKE DOĞRULTUSUNDA YÜRÜYEN ;ÇOCUKLARIN ALTIN ÇAĞINDA FİZİKSEL DUYGUSAL ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNİ SAĞLAYARAK İYİ İNSAN İYİ YURTTAŞ VE GELECEKTE KİŞİSEL ÖZELLİK VE KABİLİYETLERİNE GÖRE UYGUN BİR MESLEK EDİNMİŞ BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEK.

Başarılar: E TWİNNİNG PROJELERİNDE ULUSLAR ARASI VE AVRUPA KALİTE ETİKETİ ÖDÜLÜ ALDIK.OKULUM TEMİZ BELGESİ ALDIK

Saatler: 08.30-13.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning,Gök Bayrak,Beslenme Dostu,Temiz Okul Sağlıklı Okul,Karbon Ayak İzi Projeleri Okulumuzda Yürütülmektedir.Gök Bayrak, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Konya İnsan Mektebi, E Twinning Projeleri,

WEB - https://karacigananaokulu.meb.k12.tr

Adres - Karaman Yolu Alakova Mah. 15286. Sok. No6 Meram/Konya